Skip to content

Προσφορά ECDL- Καλοκαίρι 2020

Επωφελήσου από την καλοκαιρινή προσφορά και προετοιμάσου online ή σε τάξη με φυσική παρουσία, από τον μεγαλύτερο φορέα πιστοποίησης πληροφορικής ECDL Hellas,  αναγνωρισμένη από τον ΑΣΕΠ. Με βάση το υπόβαθρο γνώσεων σου, διάλεξε τον πρόγραμμα που σου ταιριάζει σε σύγχρονη ή ασύγχρονη εκπαίδευση και δώσε εξετάσεις στο πιο κοντινό πιστοποιημένο κέντρο ECDL στην περιοχή σου. Τα Korres Schools αναλαμβάνουν όλη την διαδικασία για εσένα.

ή καλέστε τώρα
+30 210 2468845 - 210 2464832

Έμπειρος χρήστης

3 Ενότητες (Word - Excel - internet/Outlook)

Αν είσαι έμπειρος και καλός χρήστης των προγραμμάτων και θέλεις μόνο να δεις τεστ προσομοίωσης και κρυφά σημεία των εξετάσεων που ίσως να σου διαφεύγουν, επίλεξε το πρόγραμμα  Έμπειρος χρήστης.

Με 50€ θα έχεις πρόσβαση σε ασκήσεις προσομοίωσης και στις video απαντήσεις τους.

Ο χρόνος αυτός είναι υπέρ αρκετός για έναν χρήστη που γνωρίζει το μεγαλύτερο μέρος της ύλης από τα 3 βασικά προγράμματα του ΑΣΕΠ (word-excel-nternet/outlook) και του λείπουν μόνο τα πιο εξειδικευμένα εργαλεία και η εμπειρία των εξετάσεων.

Σε καμία περίπτωση αυτό το πρόγραμμα δεν ενδείκνυται για κάποιον που θέλει να μάθει τα περισσότερα από την αρχή.

Αξία Προγράμματος 50€

ή καλέστε τώρα
+30 210 2468845 - 210 2464832

Νέος χρήστης - ταχύρρυθμο

3 Ενότητες (Word - Excel - internet/Outlook)

Αν είσαι καινούριος στον χώρο της πληροφορικής και των εφαρμογών office και αν έχεις ασχοληθεί μόνο με τα βασικά και θέλεις να κάνεις τα ανάλογα ταχύρρυθμα μαθήματα ώστε να είσαι έτοιμος και για τις εξετάσεις αλλά και για να μπορείς να χρησιμοποιείς τον υπολογιστή ώστε να διευκολύνεις την καθημερινότητά σου, τότε επίλεξε το πρόγραμμα Νέος Χρήστης ταχύρρυθμο.

Με καλή διάθεση για να μάθεις, απέχεις λιγότερο από 3 εβδομάδες από τον στόχο. 8 συνολικά 3ωρα μαθήματα σε online τμήμα με καθηγητή από την άνεση του σπιτιού σου και του χώρου σου ή σε τάξη με φυσική παρουσία. Οι ενότητες που θα διδαχθείς είναι τρεις Word-Excel-Internet/outlook.

Μέσα σε αυτό το διάστημα θα προετοιμαστείς για τις εξετάσεις του πιο αναγνωρισμένου πιστοποιητικού που είναι αποδεκτό από τον ΑΣΕΠ για όλες τις προκηρύξεις του Δημοσίου όπου ζητούν δεξιότητες πληροφορικής. Τα μαθήματα γίνονται Δευτέρες – Τετάρτες και Παρασκευές από τις 18.00 έως τις 21.00.  Έναρξη μαθημάτων την Δευτέρα 27/07 έως 05/08 και συνεχίζεται Σεπετέμβριο.

Κανονική αξία του προγράμματος 150€

Αξία Προγράμματος 90€

ή καλέστε τώρα
+30 210 2468845 - 210 2464832

Νέος χρήστης με υποστήριξη Υπολογιστή

3 Ενότητες (Word - Excel - internet/Outlook)

Το πρόγραμμα αυτό είναι στην πραγματικότητα 2 προγράμματα σε ένα. Είναι το πρόγραμμα Νέος Χρήστης Ταχύρρυθμο και το πρόγραμμα έμπειρος χρήστης μαζί.

Απευθύνεται στη μεγαλύτερη πλειονότητα των χρηστών. Δηλαδή σε όσους θέλουν να κάνουν μάθημα στον υπολογιστή με καθηγητή αλλά παράλληλα να έχουν και τη βοήθεια λογισμικού.

Με το λογισμικό θα βρουν ερωτήσεις και πιθανά θέματα εξετάσεων ώστε να υπάρχει καλύτερη κατανόηση της ύλης, ενδυνάμωση στην επίλυση ασκήσεων αλλά και την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται ο υποψήφιος όταν γνωρίζει σε τι επίπεδο βρίσκεται και πόσο έτοιμος είναι να δώσει εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται Δευτέρες – Τετάρτες και Παρασκευές από τις 18.00 έως τις 21.00.  Έναρξη μαθημάτων την Δευτέρα 27/07 έως 05/08 και συνεχίζεται Σεπετέμβριο.

Κανονική αξία του προγράμματος 190€

Αξία Προγράμματος 140€

ή καλέστε τώρα
+30 210 2468845 - 210 2464832

Νέος χρήστης ιδιαίτερο μάθημα

3 - 6 Ενότητες (Word - Excel - internet/Outlook - Power Point - Access - Windows)

Αν είσαι νέος χρήστης αλλά δεν προτιμάς μαθήματα σε τμήμα επειδή δε σε βολεύει το ωράριο. Υπάρχει πρόγραμμα blended learning. Έως 10 ώρες υποστήριξη από καθηγητή σε ατομικά online μαθήματα ή με φυσική παρουσία και έως 120 ώρες υποστήριξη μέσω υπολογιστή.

Ο υποψήφιος δουλεύει στον υπολογιστή από την άνεση του σπιτιού του χωρίς ωράριο, μέσω videoμαθημάτων και με υποστήριξη από καθηγητή που τον κατευθύνει καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος.

Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε πολλές κατηγορίες χρηστών:

  • Χρήστες που θέλουν να προετοιμαστούν πολύ γρήγορα για τις εξετάσεις των 3 ενοτήτων.
  • χρήστες με βασικές γνώσεις στη χρήση υπολογιστή που θέλουν να κάνουν και τις 6 ενότητες του προγράμματος.
  • Χρήστες  που έχουν ελάχιστες γνώσεις και θέλουν να προετοιμαστούν για τις 3 ενότητες του ECDL.

Αξία Προγράμματος 250€

ή καλέστε τώρα
+30 210 2468845 - 210 2464832

Premium users

(Προσφορά Μαΐου)

3 - 6 Ενότητες (Word - Excel - internet/Outlook - Power Point - Access - Windows)

Το πρόγραμμα αυτό συνδυάζει μάθημα με καθηγητή σε onlineτμήμα και υποστήριξη με τη χρήση λογισμικού. Αφορά χρήστες που θέλουν να παρακολουθήσουν και τις 6 ενότητες του πιστοποιητικού ECDL, για τις εφαρμογές γραφείου.

Οι χρήστες του προγράμματος αφού πρώτα εκπαιδευτούν στις 3 ενότητες (Word – Excel – internet/Outlook), κατόπιν συνεχίζουν με τις 3 επόμενες (Power point, Access και Windows). Συνολικά 40 ώρες μάθημα σε ONLINE τμήμα ή σε τάξη με φυσική παρουσία και για τις 6 ενότητες.

Επιπλέον έχουν πρόσβαση σε λογισμικό για έως και 120 ώρες. Το λογισμικό διαθέτει ασκήσεις και τεστ προσομοίωσης ενώ παρέχει τη δυνατότητα στους υποψήφιους να βλέπουν τη βελτίωση τους και το πόσο έτοιμοι είναι να δώσουν εξετάσεις. Τα μαθήματα γίνονται Δευτέρες – Τετάρτες και Παρασκευές από τις 18.00 έως τις 21.00. Έναρξη μαθημάτων την Δευτέρα 27/07 έως 05/08 και συνεχίζεται Σεπετέμβριο.

Κανονική αξία του προγράμματος 380€

ή καλέστε τώρα
+30 210 2468845 - 210 2464832

Ασύγχρονη εκπαίδευση

3 - 6 Ενότητες (Word - Excel - internet/Outlook - Power Point - Access - Windows)

Έχεις όρεξη για μάθηση αλλά δεν προλαβαίνεις να μπεις σε τάξεις και σε ωράρια; Μπορείς να επιλέξεις πρόγραμμα Ασύγχρονης Κατάρτισηςμε έως και 120 ώρες video μαθήματα και ασκήσεις προσομοίωσης. Επιπλέον έχεις δώρο 1 ώραμάθημα ιδιαίτερογια να λύσεις όλες σου τις απορίες. Προτείνεται για υποψηφίους που έχουν οικειότητα με τον υπολογιστή και στο παρελθόν έχουν παρακολουθήσει ξανά ασύγχρονη εκπαίδευση.

Αξία Προγράμματος 120€

Παρακαλώ συμπληρώστε το τηλέφωνό σας και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.

Call Now Button